duminică, 13 februarie 2011

Cum se aplica genele false


Aplicarea genelor false nu presupune pasi complicati, dar are pretentia sa ai putin exercitiu pentru ca lucrurile sa iasa perfect. Insa efectul WOW pe care il asigura oricarui machiaj face sa merite orice efort!
Pasii recomandati de make-up artisti sunt in mare masura aceiasi. Diferenta consta in micile trucuri descoperite in ani de experienta de catre fiecare in parte.
Alege-ti genele false in functie de evenimentul la care vei participa. Daca e vorba de party-uri cu tematici traznite, get wild si opteaza pentru cele mai dramatice versiuni! Insa pentru o iesire in club sau pentru un cocktail-party sofisticat mizeaza pe o pereche de gene false care sa-ti accentueze discret genele naturale.
  • Aplica genele false dupa ce ai folosit fardul de pleoape. Altfel risti ca acesta sa-ti prafuiasca genele false atunci cand il aplici.
  • Verifica daca masura genelor false ti se potriveste! Verifica acest lucru potrivindu-le peste genele tale naturale. Daca sunt mai late decat genele tale naturale inseamna ca e nevoie sa le scurtezi. Pentru a pastra efectul natural al genelor false, taie ce e in plus cu o forfecuta neaparat din partea cu gene mai lungi.
  • Aplica un strat de mascara pe genele tale naturale.
  • Aplica lipici pe genele false insistand pe margini. Lasa lipiciul sa se zvante putin pentru aproximativ 15 secunde si abia apoi aplica-l cat mai aproape de genele naturale. Apoi aranjeaza-le asa cum iti doresti presand cu grija folosind fie degetele, fie coada unei pensete. In cazul in care o margine se incapataneaza sa nu se lipeasca, mai adauga putin lipici pe pleoapa, asteapta sa se zvante si preseaza usor bucata de gene false.
  • Pentru un efect natural sporit, aplica putina mascara ce va ajuta ca genele naturale sa se amestece cu cele false.
  • In cazul in care exista putin spatiu liber intre genele false si cele naturale, acesta se corecteaza acoperindu-l cu tus. Pentru a preveni acest lucru, poti trasa o linie subtire de tus inaintea aplicarii genelor false. Oricum preferi, cand ai finalizat toate etapele de mai sus, mai poti trasa o linie de tus pe pleoapa superioara pentru a finisa orice imperfectiune.
Si gata!
Iata in continuare un tutorial de mare ajutor: