Ingrediente
o felie de paine
o bucata de piept de pui
piper proaspat macinat
Dressingul pentru salata:
1 pahar iaurtul
piper proaspat macinat
sare
o lingura de ulei de masline extravirgin
Mod de preparare
Din fericire am ajuns zilele acelea in care gasim in magazine o multime de sortimente de salata. Sigur ca ar fi ideal sa le gasim in piete ori in gradinile proprii, dar viata nu-i ca-n filme si ne putem multumi cu mixurile de frunze felurite (laptuci mai dulci ori mai amare, zmeoaica-asa-i zice pe limba noastra celebrei ruccola – andive tocate, iceberg, valeriana ori mai stiu eu ce alte lucruri cu mai multa ori mai putina clorofila-n dansele), imbogatite pe alocuri cu morcovi ori telina (e important: inainte de a le folosi, dupa ce le scoateti din punga, limpeziti-le cu apa si zvantati-le).
Pana se face pieptul de pui, puteti construi usor dressingul pentru salata. Iaurtul din paharut se amesteca cu piper proaspat macinat si de mai multe culori – asta inseamna mai multe si mai intense arome- cu o piscatura de sare si o lingura de ulei de masline extravirgin.