marți, 7 decembrie 2010

Rulada din omleta

Ingrediente

  • 4 oua
  • masline
  • branza proaspata de vaca
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.


Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.



Punem deasupra maslinele feliate si patrunjelul.


Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.
Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.




In timp ce omleta este la cuptor pregatim crema de branza.
Tocam marunt mararul si amestecam bine cu branza.


Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus, punem crema de branza peste si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam cateva minute, dupa care o taiem felii.