marți, 7 decembrie 2010

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Ingrediente

  • 1,4 kg pulpe inferioare,
  • 1 kg cartofi foarte mici,
  • 500 gr rosii cherry,
  • 1 plic condiment pui,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • 1catel usturoi,
  • 3 linguri ketchup,
  • 2 lingurite miere,
  • ulei masline,
  • 2 lingurite sos de soia,
  • 3 lingurite sos worcester,
  • patrunjel,
  • 250 gr supa de pui(zeama),
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2 linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.



Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul, mierea, 3 linguri de ulei, sosul worcester si de soia si 1 lingura de smantana, se lasa putin sa dea un clocot.