Ingrediente
- 1,4 kg pulpe inferioare,
- 1 kg cartofi foarte mici,
- 500 gr rosii cherry,
- 1 plic condiment pui,
- 2 linguri otet balsamic,
- 1catel usturoi,
- 3 linguri ketchup,
- 2 lingurite miere,
- ulei masline,
- 2 lingurite sos de soia,
- 3 lingurite sos worcester,
- patrunjel,
- 250 gr supa de pui(zeama),
- 200 ml smantana
Mod de preparare
Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2 linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul, mierea, 3 linguri de ulei, sosul worcester si de soia si 1 lingura de smantana, se lasa putin sa dea un clocot.