marți, 7 decembrie 2010

Budinca din cozonac cu scortisoara (la cuptor)

Ingrediente

  • 8-10 felii de cozonac (eu am avut din comert)
  • 4 oua
  • 1 cana lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 50 gr margarina RAMA

Mod de preparare

  •  margarina RAMA se topeste

  •  ouale se mixeaza cu zaharul, scortisoara, zaharul vanilat

  •  se adauga laptele si se bate bine
  •  margarina RAMA topita se toarna si ea peste
  •  o tava de tort, sau o oala se tapeteaza cu foaie de copt, in care se aseaza un strat de felii de cozonac, peste se toarna putin din compozitia facuta


  •  se tot pun asa, straturi, straturi cat incape in forma
  •  se da la cuptorul incins

Mosul va fi incantat de mirosul de scortisoara !!