miercuri, 8 decembrie 2010

Negresa de post cu fructe

Ingrediente

  • 450g faina
  • 400g zahar
  • 120g cacao
  • 1 praf de copt
  • 500ml apa
  • 250ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 lingurita esenta de migdale(facultative)
  • 2 banane mari
  • 3 linguri cu zahar brun

Mod de preparare

 Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate(inafara de zahar brun si banane), adaugam uleiul, apa si esenta si omogenizam. Tapetam cu hartie de copt, o tava de 23/30cm, golim aluatul  si-l nivelam.
 



 
Curatam si taiem bananele in rondele apoi le punem deasupra pe/in aluat in forma dorita. Eu am complectat si cu cateva boabe de struguri.


Presaram zahar brun deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35 minute, la foc mediu.



Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o taiem in forma dorita.


Pofta buna!