miercuri, 1 decembrie 2010

Corabioare cu salata de pui

Ingrediente

  • un piept de pui prajit
  • 2-3 cartofi pai prajiti in cuptor
  • citiva castraveti murati
  • o cutie cu porumb fiert
  • o cutie cu ciuperci(eu nu am avut de aceasta data)
  • patrunjel verde
  • citeva linguri cu maioneza
  • un gogosar sau ardei gras rosu si unul galben
  • castraveti mai marisori
  • sare, piper, curry
  • usturoi
  • mustar - o lingurita

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata si se condimenteaza cu sare, piper, curry si se impaneaza cu usturoi dupa care se pune direct la prajit sau in folie la cuptor. Cartofii se fac pai, se condimenteaza cu sare, curry, ulei si se dau la cuptor. Castravetii se taie cubulete, la fel si pieptul de pui, iar cand sunt rumeniti se tai si cartofii, Se amesteca apoi totul - puiul, cartofii ,porumbul ,castravetii murati,ciupercile (eu nu am avut),o lingurita curry ,sare, piper,maioneza si putin mustar. Cu aceasta salata umplem corabioare de ardei gras rosu sau galben, castravete curatat cu lingura de simburi sau pe felii de paine prajit.
Pofta buna!