Ingrediente
- -500 g muschi de porc(fara grasime)
- -6 cartofi medii
- -2 cepe mari sau 4 mici
- -1 morcov
- -1 ardei
- -1 lingurita boia de ardei dulce
- -sare de mare(rasnita kotaniy)
- -chili(rasnita kotaniy)dupa gust
- -piper(rasnita kotaniy)
- -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite
- -2 ligura faina
- -1 foaie de dafin
- -patrunjel
- -6 chifle mari
Mod de preparare
1. Carnea se taie bucati,se condimenteaza si se prajeste bine in ulei.Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare)si se lasa pana se inmoaie putin.3. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.