Ingrediente
- ciuperci champinion (nu dau cantitati)
- sare
- piper
- faina alba
- apa minerala
- pesmet
- ulei pt prajit
Mod de preparare
Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper.
Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.
Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti
Pofta buna!
PS: un mic truc sa zic asa ,cand prajiti ciupercile ,prima data le puneti cu burta maro in jos la prajire si abia apoi in partea doua se intorc ,altfel e si mai mare galagie si scandal.
Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.
Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti
Pofta buna!
PS: un mic truc sa zic asa ,cand prajiti ciupercile ,prima data le puneti cu burta maro in jos la prajire si abia apoi in partea doua se intorc ,altfel e si mai mare galagie si scandal.