joi, 2 decembrie 2010

Cartofi cu cimbru la cuptor



                                                             Ingrediente
  • 4 cartofi
  • o lingura cimbru
  • o lingurita boia dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/2 cana apa
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper si vegeta


Modul de preparare a retetei

Curatam cartofii si ii taiem in bucati mai mari - barbateste :D Punem apoi cartofii intr-o tava sau intr-un vas de jena. Deasupra cartofilor presaram sare, jumatate din apa si doua linguri de ulei.


Bagam cartofii in cuptorul incins pentru un sfert de ora si din cand in cand amestecam cu o lingura.
Pregatim sosul din restul de apa, boia, cimbru, pasta de tomate si vegeta. Adica punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam bine.

Turnam sosul peste cartofi, amestecam cu grija pentru a nu strivi cartofii si apoi dam cartofii cu cimbru la cuptor pentru inca 20 minute. Ca si data trecuta, amestecam din cand in cand.

 Spor la gatit si va astept sa reveniti pentru alte retete de mancare cu legume!

Pofta buna!