joi, 2 decembrie 2010

4 exercitii simple ca sa scapi de "aripioare"

"Aripioarele", cum sunt denumite popular depunerile de grasime de pe coapse, le dau batai de cap multor femei. Aceste straturi de grasime nu pot fi eliminate prin dieta, ci numai cu ajutorul exercitiilor fizice. Daca vrei sa scapi de ele, nu este obligatoriu sa mergi la sala de forta. Andreea Isarescu , instructor de fitness la Body Art Wellness (www.body-art.ro), iti recomanda cateva exercitii care, facute acasa cu regularitate, de trei ori pe saptamana, te pot ajuta sa ai niste coapse perfecte.1. Culcata in lateral, cu sprijin pe antebrat, cu ambii genunchi indoiti, se ridica piciorul fara rasucirea bazinului. Se fac trei serii a cate 15-20 de executii cu fiecare picior.


 


2. Cu bratele sprijinite de spatarul unui scaun, cu picioarele apropiate, se executa ridicarea unui picior in lateral, apoi se revine la pozitia initiala. Se fac trei serii a cate 15-20 de executii cu fiecare picior. 3. Asezata in lateral, cu sprijin pe antebrat, cu un picior indoit si unul intins, se ridica piciorul intins in lateral. Se fac trei serii a cate 15-20 de executii cu fiecare picior. 
4. Culcata in lateral, cu sprijin pe antebrat, cu un picior indoit si unul intins, piciorul intins se duce in fata si se executa ridicarea acestuia. Se fac trei serii a cate 15-20 de executii.