luni, 29 noiembrie 2010

Tartine cu branza si bacon

Ingrediente

- 1 pachet branza crema (Philadelphia - aprox. 200g)

- 2 linguri unt la temperatura camerei (aprox 50 g)

- 4 felii bacon

- 1/4 ceapa rosie

- sare, piper

- felii de paine

- 1 rosie pentru decor


Mod de preparare: Baconul se prajeste si se scurge bine de grasime pe un servetel de hartie, dupa care se taie in bucatele mici.

Branza crema si untul, la temperatura camerei, se mixeaza pana ce se obtine o crema spumoasa. Se adauga bucatelele de bacon, ceapa taiata foarte foarte marunt si stoarsa de zeama pe care o lasa, sare si piper si se amesteca toate.

Cu ajutorul formelor de fursecuri, se taie modele din feliile de paine, dupa care se ung cu aceasta crema de branza.


Mod de servire:

Se decoreaza cu floricele decupate din felii de rosie.