luni, 29 noiembrie 2010

Rulada din carne de pui

Ingrediente

  • 750 gr carne tocata de pui
  • 4 oua
  • 70 gr cascaval
  • legume
  • sunca
  • condimente
  • usturoi
  • verdeata
  • seminte de susan

  
Mod de preparare
Cantitatile sunt doar orientative.
Doua oua se fierb.La fel si legumele,eu am folosit legume congelate.
Carnea se  condimenteaza foarte bine,se adauga putin cascaval razuit si doua oua batute (din care se pastreaza putin pentru uns rulada) si multa verdeata.
Se unge o folie de aluminiu cu putin ulei si se intinde carnea pe ea.Folia ne va ajuta sa rulam carnea.
peste carne se pun ouale fierte taiate felii,legumele,felii de sunca si cascaval razuit.
Se ruleaza cu ajutorul foliei ,apoi se transfera intr-o tava cu hartie de copt.Se unge deasupra cu ou si se presara cu susan.
Se da la cuptor pentru aprox.50 de minute,se verifica cu furculita cand este coapta.