luni, 29 noiembrie 2010

Chec aperitiv

Ingrediente

- 5 oua;

 - 5 linguri de smantana;

- 5 linguri de faina;

- 300 de grame de sunca sau salam taiat cubulete;

- 2-3 ardei grasi taiati cuburi;

- 1 gogosar;

- condimente la alegere, patrunjel,marar,sare piper, vegeta

Mod de preparare:Intr-un vas se adauga 5 oua,5 linguri de faina si 5 linguri de smantana.Toate acestea se amesteca bine si se adauga apoi 300 de grame de salam/sunca taiat cubulete, apoi 2-3 ardei grasi si un gogosar taiat cubulete.Dupa gust si preferinte se adauga patrunjel, sare , piper si vegeta.
Toata aceasta compozitie se pune intr-o tava de chec tapetata. (tava mica -ingusta)
Se lasa la cuptor timp de 45 de minute la foc potrivit.

Mod de servire:

Se taie cu grija si se serveste calduta sau rece!