luni, 2 mai 2011

Dieta cu limonada

Exista de jumatate de secol, dar a fost nevoie de un nume ca al lui Beyonce pentru a o scoate din anonimat. Dieta cu limonada se mai prezinta si sub titlul de Maestru al detoxifierii si a fost creat initial ca un adaos la perioade de post.

Aduce o multime de beneficii: elimina toxinele din corp, te aduce rapid pe linia de plutire in momentele de depresie si in plus te scapa rapid de kilograme.


Intra in categoria dietelor de slabit rapide, care nu te pun sa stai cu calculatorul de calorii langa tine. De ce? Pentru ca nu prea ai ce calorii sa numeri din moment ce nu trebuie sa faci altceva ,in afara de consumul exclusiv al amestecului cu suc de lamaie.


Nu tineti dieta prea mult timp pentru ca regimului ii lipsesc calorii, vitamine, minerale, carbohidrati si grasimi. De toate ai nevoie pentru sanatatea organismului.


Este o dieta in care nu-si prea gasesc locul exercitiile fizice, poate pentru ca ar fi extenuant in conditii de infometare.


Potrivit regimului, trebuie sa bei cel putin sase portii de limonada pe zi si daca insisti ai mai putea bea si un ceai laxativ seara. Eu nu as rezista cu dieta asta mai mult de o zi, nu stiu cum de a reusit Beyonce.


Varianta masculina si autohtona, Catalin Crisan a adoptat strategic o dieta de lunga durata cu rezultate magice.