duminică, 13 februarie 2011

Dermio Facial - de la fizica cuantica la frumusete


Dermio Facial deschide o noua era in industria cosmetica faciala neinvaziva. Cu ajutorul particulelor cuantice precum ionii negativi, PH-ul pielii si al tesuturilor creste in mod natural activand enzimele responsabile cu sinteza colagenului. Rezultatul este o piele mai sanatoasa si mai ferma, cu aspect intinerit.
Inventatorul tratamentului Dermio este Dr. Rudolf Weyergans, supranumit in Germania “regele celulitei” datorita succesului pe care il are tratamentul sau cu oxigen şi ioni negativi in combaterea celulitei. Prin intermediul Dermio Facial, dermionologia este aplicata cu succes la nivelul fetei şi al decolteului. Efectul anti-age este unul vizibil.
In ce consta tratamentul Dermio Facial?
Tratamentul consta in curatarea fetei, urmata de acoperirea ei cu o casca transparenta ce este incarcata cu ioni negativi.  Aerul din casca este curatat de orice urma de praf sau bacterii, iar sarcina electrica negativa patrunde prin straturile superioare ale pielii pana la celule stimuland regenerarea lor. Efectul benefic al Dermo Facial este vizibil dupa cateva sesiuni.
Ce se intampla cu pielea ta dupa varsta de 30 de ani?
Dupa varsta de 30 ani, cantitatea oxigenului din piele scade treptat, iar hidratarea obisnuita de zi cu zi nu mai este suficienta pentru ca pielea sa arate la fel de tanara ca si pana atunci. In plus, factorii externi - precum poluarea, radiaţiile solare, stresul, oboseala sau dieta dezechilibrata - contribuie la imbatranirea ei. Dermio Facial este o metoda care te ajuta sa mentii fermitatea pielii fara sa apelezi la tehnici invazive precum bisturiul sau seringa.
Dermio Facial este disponibil la My Center High Care din Bucuresti. Afla mai multe detalii pe www.my-center.ro!