joi, 2 decembrie 2010

Stretching pentru picioare frumoase

Vrei sa scapi de celulita sau sa ai un tonus muscular de invidiat? Poti arata impecabil cu doar cateva exercitii simple, pe care le poti executa in cinci minute. Mai mult, cu ajutorul lor iti vei mentine sanatatea la cote maxime, datorita favorizarii circulatiei sanguine.


1. Incepi printr-un exerctiu de incalzire: stai intinsa pe sol, sprijinita in brate si ridica pe rand cate un picior cat de sus poti. Repeta de 6 ori miscarea, pentru fiecare picior in parte. Acest exercitiu iti intareste musculatura feselor, a gambelor si ajuta articulatiile picioarelor.


2. Urmatorul exercitiu se aseamana cu primul. Din pozitia culcat ridica-te in pod, apoi adu-ti spre piept fiecare picior in parte. Acest exercitiu iti intareste muschii fesieri, cei ai mainilor si ai spatelui si ajuta corpul la detoxifiere, imbunatatind circulatia sanguina.


3. Din pozitia culcat, pe burta, adu-ti fiecare picior aproape de bust. Indoaie cat de mult poti laba piciorului, ridicandu-te si rasucind trunchiul. Acest exercitiu ajuta foarte mult la eliminarea varicelor, a colaceilor de grasime de pe solduri si relaxeaza muschii obositi ai spatelui.