Ingrediente
- 500 gr piept de porc
- 2 morcovi
- usturoi
- condimente
- sos de soia
- mustar
- busuioc,rozmarin
- ulei
- orez
- ciuperci
- ceapa verde
- smantana
- verdeata
Mod de preparare
Se face un amestec de condimente,mustar,sos de soia,rozmarin si se pune carnea la marinat pana a doua zi.A doua zi,se pune intr-un vas de lut,in care am pus putin ulei,impreuna cu morcovi,usturoi si apa cat sa acopere carnea.
Se pune la cuptor,aproximativ o ora.Cand este de jumatate fiarta se adauga si putin busuioc.
Ciupercile se spala,se taie felii,se pun la prajit cu ceapa verde intr-o tigaie cu putin ulei.
Cand s-au prajit se adauga 2 linguri de smantana,verdeata,sare si piper.
Se calesc putin ,apoi se adauga orezul si se prajeste si el putin.
Se pune apa de doua ori cat cantitatea de orez.Se lasa sa fiarba.Se condimenteaza si la urma se adauga verdeata.Se lasa sa mai stea in vasul acoperit.