marți, 7 decembrie 2010

Pernite cu branza

Ingrediente

1 pachet foetaj 
400  g branza de vaci 
100 g telemea 
1 legatura marar  
1 ou
1 lingura seminte de mac 

Mod de preparare


Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.


Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. 



 Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20 minute, la foc mare.
Se servesc calde sau reci, ca atare.