miercuri, 8 decembrie 2010

Hribi cu pui si mamaliguta

Ingrediente

 

  • o ceapa
  • 4-5 hribi
  • 3-4 linguri ulei
  • putina sare si putin piper, eventual cimbru
  • o casoleta de pulpe dezosate(cca 1KG)
  • o mamaliguta....(stie oricine s-o faca...)


Mod de preparare

Se curata hribii, se spala si se taie bucatele mici . Intr-o tigaie se pune o lingura ulei , ceapa tocata si imediat hribii.... pentru a evita prajirea cepii. Se adauga o cana de apa calda si se fierb pana scade apa , repetand inca o data operatia pana scade apa...Se pune sare si piper (sunt atat de gustosi ca nu mai au nevoie de alte condimente).
Pulpele dezosate se spala si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru  si se pun intr-o tava in cuptor cu ulei si 1-2 cani de apa. Se aplica o folie de aluminiu. Dupa cca 30 min se intorc , se mai lasa putin si apoi se scoate folia pentru a se rumeni.
Se face mamaliguta se unesc componentele si .....pofta buna!