Ingrediente
- 1 kg piept pui
- sare
- piper
- boia
- 1 lingura busuioc tocat
- 3 ardei : rosu+verde +galben
- 2 cepe : rosie + alba
- 150 ml ulei 5 oua
- 200 ml smantana [ mai slaba]
- 200 gr cas afumat
- patrunjel verde ,
- codite de ceapa verde
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala , se portioneza , se bate bine , se condimenteaza cu sare , piper , boia busuioc , , pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Stropit cu ulei se da la cuptorul incalzit 15 minute cat sa fie aproape patruns .
Se decoreaza cu bucati de cas afumat si se da la cuptor atat doar cat sa se topeasca casul si sa ,,,se inchege '' oul cu smantana .
Serviti cu vetrdeata presarata alaturi de garnitura preferata . Noi am avut garnitura de cartofi aurii taiati rondele .