luni, 29 noiembrie 2010

Rosii umplute cu oua

Ingrediente

  • rosii potrivit de mari 
  • oua ,cate rosii
  • putin unt
  • putina telemea sau cascaval
  • sare ,
  • piper
  • verdeata tocata fin

Mod de preparare

Alegi rosiile potrivit de mari,tai capacul,le scobesti cu lingurita,le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min.
Dupa care,pui rosiile intr-o tava(preferabil yena)unsa putintel cu ulei sau unt.In fiecare rosie ,spargi cate un ou.Deasupra pui putin piper,putin unt verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa.
Dai tava la cuptor ,la 180 grade,pana se incheaga bine oul .Cand e aproape gata,razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.
Sunt bune,bune calde,iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.